Stimate client! Așteptarea a luat sfârșit... și așteptările de la Vodafone RED! (Editorial)

2.559 ori
<b>Stimate client! Așteptarea a luat sfârșit... și așteptările de la Vodafone RED! (Editorial)</b>Un newsletter de la Vodafone ne spune că suntem clienți stimați și că așteptarea a luat sfârșit, dar dacă aruncăm o privire asupra abonamentului RED 29, care sună ca o glumă, descoperim că nu suntem nici clienți stimați și că...

Un newsletter de la Vodafone ne spune că suntem clienți stimați și că așteptarea a luat sfârșit, dar dacă aruncăm o privire asupra abonamentului RED 29, care sună ca o glumă, descoperim că nu suntem nici clienți stimați și că așteptările noastre de la Vodafone au luat sfârșit.

Operatorul a reușit să facă excelentul HTC Onenu mai pară tentant, în ciuda faptului că e un super telefon. De ce? Ei bine, se pare că HTC One sosește pe piața autohtonă prin Vodafone de abia pe 16 mai, deci cu mult după Samsung Galaxy S4. Partea tristă e că smartphone-ul HTC vine cu un abonament care nu se potrivește unui smartphone, ci mai degrabă unui model de sub 100 ron-i.

Vodafone oferă DOAR 500 MB de date în pachetul pe care îl presupune RED 29, cel care teoretic e cel mai atractiv pentru cumpărătorul de smartphone din 2013. E drept că primiți voce și SMS nelimitat național, dar pe cine interesează cu adevărat asta? Statisticile urlă, țipa, vociferează că publicul nu mai “dă” telefoane și nu mai trimite mesaje, ci preferă mail-urile și chiar și VoiP-ul. 500 MB îi puteți toca foarte rapid chiar și în jumătate de zi și vă zic eu o metodă chiar acum: descărcați Iron Man 3, care ocupa chiar 500 MB :)

Evident îi puteți toca și din vizionare de clipuri, câteva aplicații descărcate și navigare web în doar câteva zile. Până și iPhone-ul 3GS pe care l-am cumpărat de la Orange cu abonament în 2009 avea 1 GB de trafic. și asta în 2009!! Ce oferă Orange, dacă tot am adus vorba despre ei? Ei bine, operatorul oferă HTC One la prețul de 269 de euro, cu abonament Pantera 39.

și ghici ce oferă Pantera 39? Internet nelimitat pe mobil și TV pe mobil. Ce părere aveți despre asta? Fie că veți cumpăra HTC One sau Samsung Galaxy S4, mare atenție la abonamentul ales, asta dacă nu preferați achiziția de la un retailer... Aș dori să văd de curozitate dacă există măcar un singur cititor Mobilissimo.ro care prefera RED 29 față de Pantera 39... Până și Pantera 29 oferă 1.5 GB Internet pe mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×