Streaming media de pe telefon pe Xbox/PS3 cu DoubleTwist AirSync (aplicație Android)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.715 ori
<b>Streaming media de pe telefon pe Xbox/PS3 cu DoubleTwist AirSync (aplicație Android)</b>Dacă aplicația Skifta pe care am văzut-o în acțiune la MWC ni s-a părut o opțiune interesantă pentru streamingul wireless de pe telefon pe televizor și alte terminale, ei bine avem o soluție și pentru posesorii de console. Numele său sau este...

Dacă aplicația Skifta pe care am văzut-o în acțiune la MWC ni s-a părut o opțiune interesantă pentru streamingul wireless de pe telefon pe televizor și alte terminale, ei bine avem o soluție și pentru posesorii de console. Numele său sau este DoubleTwist și acesta este un program de sincronizare pentru Android, care amintește de iTunes, iar noua sa funcție face chiar mai mult de atât.

Prin intermediul lui DoubleTwist puteți face streaming de pe telefonul Android direct pe consola Xbox 360 sau PS3, cu ajutorul unei funcții numite AirSync. AirSync este o aplicație DLNA și odată pornită, consola dumneavoastră va vedea telefonul și veți putea începe media browsingul și playbackul, atât pe televizor, cât și pe console.

Viitoarele actualizări pentru AirSync vor crește lista de terminale DLNA suportate pentru streaming media. Setările acestui program nu sunt o problemă și e nevoie doar că aparatele folosite să fie conectate la aceeași sursă WiFi. Aplicația DoubleTwist AirSync se află în Android Market.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×