Stylusul S-Pen de la Samsung ar putea fi folosit drept kickstand, conform unui brevet nou

Autor:  | Publicat în:  Samsung 660 ori
<b>Stylusul S-Pen de la Samsung ar putea fi folosit drept kickstand, conform unui brevet nou</b>Cei de la Samsung au un brevet nou şi interesant, descoperit de Patently Mobile, care menţionează un nou scop pentru stylusul S-Pen. Acesta ar urma să fie &icirc;ndoit şi folosit drept kickstand pe modelele Note şi poate nu numai. &nbsp; Conform...

Cei de la Samsung au un brevet nou şi interesant, descoperit de Patently Mobile, care menţionează un nou scop pentru stylusul S-Pen. Acesta ar urma să fie îndoit şi folosit drept kickstand pe modelele Note şi poate nu numai.

Conform documentelor oficiale, stylusul ar urma să se îndoaie într-un punct median, printr-un mecanism special rotativ. O parte a sa va intra în slotul special, iar cealaltă jumătate se va duce spre spate, ţinând telefonul drept pentru vizionarea de video. Ne aşteptam deci să vedem pe viitor phableturi folosite pentru binge watchNetflix, în stil Galaxy View.

Stylusul S-Pen de la Samsung ar putea fi folosit drept kickstand, conform unui brevet nou

Cu câţiva ani în urma kickstandurile pe smartphone-uri nu erau deloc ieşite din comun şi apăreau pe modele HTC şi Motorola printre altele. Dacă ne gândim că Samsung are un brevet şi pentru o husă cu slot pentru stylus, atunci orice telefon al lor va putea beneficia de aportul lui S Pen ca kickstand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×