Succesorul lui iPhone SE ar putea veni la anul; Apple urmărește introducerea unui model low-cost pe piață

1.397 ori
<b>Succesorul lui iPhone SE ar putea veni la anul; Apple urmărește introducerea unui model low-cost pe piață</b>Un nou raport sosit astăzi în online ne aduce detalii despre planurile Apple pentru anul viitor, atunci când ne așteptăm și la debutul primului iPhone 5G. Informațiile de față ne dezvăluie că firma din Cupertino va avea un

Un nou raport sosit astăzi în online ne aduce detalii despre planurile Apple pentru anul viitor, atunci când ne așteptăm și la debutul primului iPhone 5G. Informațiile de față ne dezvăluie că firma din Cupertino va avea un lineup de 3 handset-uri cu asemenea capabilități 5G și că pe deasupra se pregătește și un model low-cost, poate chiar mult-așteptatul succesor pentru compactul iPhone SE.

Motivul din spatele acestei decizii Apple are de-a face cu vânzările globale aflate în declin, fiind aparent nevoie de un telefon mai accesibil care să genereze grosul livrărilor în segmentul iPhone. De ceva timp firma lui Tim Cook chiar s-a oprit din a dezvălui cifre cu privire la unitățile vândute, focusul fiind mutat pe venituri și profit în schimb.

Acest iPhone low-cost va ajuta la creșterea livrărilor și aparent sosirea sa va avea loc în țări emergente și acolo unde se pune accentul pe valoarea produselor. În cazul în care un asemenea device devine realitate, el va avea un ecran mai mic (poate 4.7 inch), doar conectivitate 4G LTE și tehnologie IPS LCD pentru display.

Cu siguranță mulți ar fi încântați de un asemenea smartphone compact, chiar și dacă nu aduce dotări de ultimă oră sau suport 5G la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×