Iată ce spun primii testeri HongMeng OS! UI cu mult mai diferit față de EMUI-ul pe care îl cunoaștem în prezent

2.827 ori
<b>Iată ce spun primii testeri HongMeng OS! UI cu mult mai diferit față de EMUI-ul pe care îl cunoaștem în prezent</b>Cu toate că ultima săptămână a venit cu vești bune pentru Huawei în ceea ce privește interdicția dată de SUA, compania chineză nu pune în standby planurile de lansare a unui sistem de operare propriu

Cu toate că ultima săptămână a venit cu vești bune pentru Huawei în ceea ce privește interdicția dată de SUA, compania chineză nu pune în standby planurile de lansare a unui sistem de operare propriu. Este vorba despre HongMeng OS, o platformă despre care s-a discutat foarte mult în ultimul timp și care ar urma să se regăsească pe smartphone-uri, ceasuri inteligente, televizoare, dar și produse IoT.

Recent am aflat că HongMeng OS ar fi mai rapid decât Android și iOS, dar și faptul că pentru moment acesta nu înlocuiește Android-ul Google. În altă ordine de idei descoperim astăzi detalii despre OS chiar din partea unor testeri ce au avut ocazia să ruleze platforma în cauză pe un device mobil.

Aceștia spun că UI-ul noului sistem de operare este diferit de EMUI-ul inclus în Android, interfață folosită pe telefoanele Huawei cu Android de o bună perioadă de timp. Ca noutăți avem o nouă animație de boot și numeroase opțiuni de customizare, atât pentru lockscreen, cât și pentru ecranul principal. Pot fi adăugate widget-uri și Huawei ar fi inclus numeroase animații pentru un efect special în UI.

Sunt prezente și noi ringtone-uri și aflăm că interfața camerei foto este cu mult simplificată față de ce găsim pe Huawei P30 de exemplu, fiind mai puține opțiuni de control. Testerii mai spun și că în stadiul actual, OS-ul Huawei are multe funcții inactive. Ce reiese din aceste spuse este faptul că HongMeng OS este departe de a fi finalizat, cu toate că se vorbea la un moment dat de un debut în toamnă. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×