Aplicația Google+ pentru iPhone domina topurile deja

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.469 ori
<b>Aplicația Google+ pentru iPhone domina topurile deja</b>Semn că Google+ începe să ia amploare (pe lângă cele 18 milioane de conturi) este și faptul că aplicația aferenta pentru iPhone domina acum topurile softurilor pentru terminalele iOS. La doar o zi după lansarea sa, aplicația se afla pe primul...

Semn că Google+ începe să ia amploare (pe lângă cele 18 milioane de conturi) este și faptul că aplicația aferenta pentru iPhone domina acum topurile softurilor pentru terminalele iOS. La doar o zi după lansarea sa, aplicația se afla pe primul loc în topul app-urilor gratuite din App Store.

Din păcate, cei care au testat aplicația afirma că ea este plină de buguri, probabil din cauza grabei de a o lansa și pe iOS. Deja softul pentru Android are 2 săptămâni de la lansare, iar utilizatorii săi par mulțumiți de Google+ pe terminalele Android. E drept că aplicația este simplistă, după cum v-am arătat și în acest review al său pe tableta Motorola Xoom, dar ce altceva putem dori de la un software de socializare?

în ce privește aplicația pentru iPhone, ea aduce foarte mult cu cea Facebook, în afară evidentelor diviziuni ale contactelor în Circles și a posibilității de a trimite un mesaj rapid mai multor contacte prin Huddle. E interesant faptul că funcția Hangout nu s-a regăsit deocamdată în aplicație. Poate în versiunea 2.0?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×