Sud-coreenii de la LG pregătesc un nou terminal WP ce va sosi prin intermediul operatorului Verizon

646 ori
<b>Sud-coreenii de la LG pregătesc un nou terminal WP ce va sosi prin intermediul operatorului Verizon</b>Deși zvonurile cu privire la un nou terminal LG Windows Phone circulă prin presă de ceva timp, p&acirc;nă &icirc;n acest moment nu am auzit ceva concret. Astăzi, totuși, la mai bine de 5 ani de la apariția ultimului device ce rula această...

Deși zvonurile cu privire la un nou terminal LG Windows Phone circulă prin presă de ceva timp, până în acest moment nu am auzit ceva concret. Astăzi, totuși, la mai bine de 5 ani de la apariția ultimului device ce rula această platformă, și anume LG Optimus 7, avem ocazia să aruncăm o privire asupra unui nou device WP pregătit de sud-coreeni.

Aparent, acest smartphone va fi unul de tip mid-range ce va sosi pentru început doar prin intermediul operatorului american Verizon. Cât despre capitolul design, remarcăm faptul că acesta pare puțin învechit, detaliu ce ne oferă unele dubii cu privire la autenticitate imaginii de mai sus.

Revenind la presupusul telefon WP pregătit de LG, remarcăm utilizarea butoanelor de control on-screen, cât prezența tehnologie 4G LTE. Din punct de vedere al dotărilor tehnice, singurul lucru dezvăluit de această imagine este faptul că display-ul va avea o diagonală cuprinsă între 4.5 și 5 inch. Cum vedeți lansarea unui astfel de terminal din partea sud-coreeniilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×