Suita de aplicații Nokia pentru Windows Phone

1.137 ori
<b>Suita de aplicații Nokia pentru Windows Phone</b>Telefoanele cu Windows Phone nu permit o personalizare a interfeței, dar fiecare producător încearcă să iasă cumva în evidență. Nokia dorește să facă asta prin intermediul aplicațiilor. Spre exemplu, toate telefoanele cu Windows Phone 8 vor...

Telefoanele cu Windows Phone nu permit o personalizare a interfeței, dar fiecare producător încearcă să iasă cumva în evidență. Nokia dorește să facă asta prin intermediul aplicațiilor. Spre exemplu, toate telefoanele cu Windows Phone 8 vor primi Nokia Drive.

Pe scena în care a fost prezentat Windows Phone 8 au sosit și detalii legate de o serie de aplicații pe care Nokia le aduce pentru acest sistem de operare.

1. PlayTo - permite share-ul de conținut via DLNA pe televizoarele HDTV compatibile sau prin sistemul home stereo de acasă.

2. Nokia Counters - aduce o monitorizare a modului în care este utilizat telefonul: timpul de convorbire, numărul de mesaje, traficul de date și cel mai important este că permite să setezi o limită.

Nokia Counters

3. Camera - primește un upgrade pe telefoanele Nokia. Sunt funcții noi: să presetezi o perioadă de timp până când fotografia este captată, Action Shot, Panorama, Smart-Group care-i bazat pe tehnologia Scalado pe care Nokia a achiziționat-o de curând.

Camera

4. Nokia Maps - va permite să urcați fotografii, să scrieți review-uri și să sincronizați elementele favorite cu computer-ul.

5. Nokia Transport - se poate seta o locație pe ecranul de start și să setezi prin gest touch care-i cea mai bună cale de a ajunge acolo din locația ta curentă.

S-a mai făcut anunțul că smartphone-urile Nokia vor primi Words with friends de la Zynga și Draw Something. Acestea vor fi exclusiv pe telefoanele Nokia în primele două luni de la lansare.

îmi pare bine că Nokia se gândește mai mult la software și încearcă să ofere soluții complete. Aici este cheia și s-ar putea cu aceste aplicații și cu altele, bineînțeles, să se individualizeze în universul Android. Toate aceste informații sunt extrase din key-note-ul oficial al evenimentul ce a avut loc în San Francisco.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×