Qualcomm rămâne partenerul exclusiv pentru Windows Phone 8

1.023 ori
<b>Qualcomm rămâne partenerul exclusiv pentru Windows Phone 8</b>Dacă Windows Phone 8 va fi un succes se poate spune că Qualcomm a dat lovitura. Este singurul partener al Microsoft în ce privește procesoarele și GPU-urile. De data aceasta au în portofoliu o serie de procesoare care se descurcă excelent. &nbsp;...

Dacă Windows Phone 8 va fi un succes se poate spune că Qualcomm a dat lovitura. Este singurul partener al Microsoft în ce privește procesoarele și GPU-urile. De data aceasta au în portofoliu o serie de procesoare care se descurcă excelent.

Cel mai apreciat procesor este cel dual-core la 1.5 GHz cu arhitectură Krait și Adreno 225 care-l regăsim pe ASUS Padfone sau HTC One S. L-am văzut integrat pe HTC One S și este extraordinar. Telefonul nu se încălzește, rulează cu mare viteză, iar performanța este evidentă și în testele de benchmark.

A fost oferită informația că telefoanele cu Windows Phone 8 vor primi procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Plus. Acesta este un dual-core la 1.7 GHz, tehnologie pe 28nm, Adreno 225 sau Adreno 295. Va aduce bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, 3G și LTE, suportă camere foto cu rezoluție de până la 20 Megapixeli.

Snapdragon S4 Plus este printre primele anunțate, dar se pare că va mai sos S4 Pro sau S4 Prime cu quad-core. Vorbim de poate cele mai performante CPU-uri ARM din toate timpurile. Mai rămâne ca Microsoft să livreze un Windows Phone 8 fără probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×