Seful Nokia are salariul mai mare decat toti angajatii de la Jucu

1.901 ori
<b>Seful Nokia are salariul mai mare decat toti angajatii de la Jucu</b>Presa germana nu-i iarta pe cei de la Nokia nici acum, la mai bine de 2 luni de la scandalul Bochum, mentionand salariul bossului Nokia si afirmand ca acesta este de 3 ori mai mare decat cel al tuturor angajatilor de la Jucu, dupa cum ne informeaza si...

Presa germana nu-i iarta pe cei de la Nokia nici acum, la mai bine de 2 luni de la scandalul Bochum, mentionand salariul bossului Nokia si afirmand ca acesta este de 3 ori mai mare decat cel al tuturor angajatilor de la Jucu, dupa cum ne informeaza si Cancan.ro.

Ziarul "Der Spiegel" afirma Olli Pekka Kallasvuo, seful Nokia a castigat in 2007 3.5 milioane de euro, de 3 ori mai mult decat in 2006. Asta in conditiile in care bossul companiei finlandeze castiga 288.000 de euro, fata de cei 219 euro castigati de muncitorii de la fabrica din Jucu, in Romania. Intre timp, 2.300 de fosti angajati ai fabricii din Bochum au ramas fara locuri de munca dupa ce au contribuit la "salariul" lui Kallasuvo.

Nu este prima sicana a presei germane de cand a debutat scandalul Bochum. Ne amintim de faptul ca un webmaster al site-ului Nokia din Germania a "scapat" pe Internet specificatiile tehnice ale lui Nokia N96, cu putin timp inainte de prezentarea sa oficiala, stricand surpriza celor de la Mobile World Congress. Exista totusi si initiative bune, branduite Nokia, care sosesc din Germania, cum ar fi telefonul concept Nokia N88, pe care vi-l prezentam intr-un articol anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×