HTC First, următorul Facebook Phone ajunge pe web Într-o primă imagine

1.021 ori
<b>HTC First, următorul Facebook Phone ajunge pe web Într-o primă imagine</b>Mâine are loc un eveniment special Facebook, în cadrul căruia am putea vedea lansat următorul Facebook Phone, cu o personalizare specială a lui Android. Cunoscut și sub numele de HTC Myst, noul venit a primit astăzi și prima imagine, ajunsă pe...

Mâine are loc un eveniment special Facebook, în cadrul căruia am putea vedea lansat următorul Facebook Phone, cu o personalizare specială a lui Android. Cunoscut și sub numele de HTC Myst, noul venit a primit astăzi și prima imagine, ajunsă pe web prin intermediul @evleaks.

Se pare că în loc de Myst acest telefon se va numi HTC First și vă reamintesc că zvonurile afirmă că acest model va rula o variantă de Android ce va integra Facebook Home. Practic experienta Facebook devine mai mult decât o aplicație, având rol de launcher și homescreen și fiind omniprezent în OS. Telefonul va fi unul midrange, cu procesor dual core Snapdragon S4 Plus, 1 GB RAM și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate.

HTC First, următorul Facebook Phone ajunge pe web Într-o primă imagine

în fată avem o cameră de 1.6 megapixeli, iar platforma aleasă este Android 4.1.2 cu HTC Sense 4.5 aplicat peste. Avem și un display de 4.3 inch cu rezoluție 720p integrat. După cum vedeți și în imaginea de mai jos, handsetul va veni și în culori și trebuie să recunosc că designul sau nu mi se pare prea atractiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×