Suna international la jumatate de pret cu Orange PrePay

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.251 ori
<b>Suna international la jumatate de pret cu Orange PrePay</b>Orange Romania va reduce incepand de astazi tarifele pentru apeluri internationale cu 50%. Oferta se aplica in cazul utilizatorilor de cartele PrePay care suna in Moldova, Israrel, SUA, Canada si Europa. Conform reprezentantilor operatorului, un minut de...

Orange Romania va reduce incepand de astazi tarifele pentru apeluri internationale cu 50%. Oferta se aplica in cazul utilizatorilor de cartele PrePay care suna in Moldova, Israrel, SUA, Canada si Europa.

Conform reprezentantilor operatorului, un minut de convorbire cu Israel sau SUA costa 50 de eurocenti. Daca veti apela retele fixe europene, va trebui sa platiti cu 50% mai putin, adica 30 de eurocenti pe minut. Apelurile clientilor PrePay catre Republica Moldova costa de ieri cu 17% mai putin, adica 30 de eurocenti pe minut. Va reamintim ca Orange Romania este la ora actuala cel mai mare operator de pe piata autohtona, cel putin ceea ce priveste veniturile si numarul clientilor sai.

O astfel de oferta vine in intampinarea nevoilor clientilor autohtoni, fiind probabil generata de numarul mare de convorbiri cu tarile incluse pe lista. Este foarte posibil ca oferta sa vina ca urmare a deciziilor UE cu privire la tarifele generale de roaming si ne asteptam ca si rivalii Orange sa puna la bataie tarife similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×