Superprocesorul quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro va debuta pe un smartphone LG

1.291 ori
<b>Superprocesorul quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro va debuta pe un smartphone LG</b>Despre Qualcomm Snapdragon S4 în varianta dual core s-a vorbit foarte mult și numai în cuvinte de laudă. Vă dați seama cât de așteptat este succesorul său, varianta quad core a acestui procesor, aka Qualcomm Snapdragon S4 Pro, cunoscut și sub...

Despre Qualcomm Snapdragon S4 în varianta dual core s-a vorbit foarte mult și numai în cuvinte de laudă. Vă dați seama cât de așteptat este succesorul său, varianta quad core a acestui procesor, aka Qualcomm Snapdragon S4 Pro, cunoscut și sub numele de cod APQ8064. Se pare că acest CPU va debuta pe un terminal LG, deși am aflat recent că va fi implementat și pe handsetul Xiaomi Mi-Two, care se va lansa doar în China.

Snapdragon S4 Pro ar putea depăși Tegra 3 ca performanța și pe Samsung Exynos 4412, procesorul de pe Samsung Galaxy S III. Ca să vă faceți o idee cu privire la performanța acestui procesor, aflați că un terminal cu acest CPU la bord scoate în jur de 7700 de puncte în Quadrant, în vreme ce un HTC One X și Galaxy S III se învârt în jurul valorii de 5000. și ca un alt punct de reper, asta înseamnă de două ori rezultatul scos de Nexus 7, bazat pe Tegra 3. Mai aflăm și că noul super smartphone LG va debuta în Coreea de Sud în septembrie și sunt sigur că va avea și 2 GB RAM și ecran True HD.

Un astfel de telefon, care vine și cu LTE ar fi un rival pe măsura lui Samsung Galaxy S III, dacă nu chiar mai bun. E posibil ca acest nou model să fie LG Optimus G, telefon care a ajuns pe web în contextul unor speculații și scăpări recent. Alte dotări despre care se vorbește includ un ecran True HD de 4.7 inch, 2 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli. Cu un model similar Motorola pregătindu-se de debut (Droid RAZR HD, cu camera de 13 MP si ecran HD) și acest LG gata să cucerească piața, vom avea o toamnă foarte interesantă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×