YouTube Îți permite acum să monetizezi și traficul de pe mobil cu reclame TrueView

Autor:  | Publicat în:  YouTube 868 ori
<b>YouTube Îți permite acum să monetizezi și traficul de pe mobil cu reclame TrueView</b>E clar faptul că e la modă acum să vizionezi clipuri YouTube de pe mobil sau tableta, nu doar de pe PC. și de ce nu ar fi monetizat acest trend? Utilizatorii se uită la clipuri din mers, în metrou, în mașină la stop, practic oriunde! Creșterea...

E clar faptul că e la modă acum să vizionezi clipuri YouTube de pe mobil sau tableta, nu doar de pe PC. și de ce nu ar fi monetizat acest trend? Utilizatorii se uită la clipuri din mers, în metrou, în mașină la stop, practic oriunde! Creșterea pe zona mobila a YouTube a fost fantastică și asta o afirmă chiar Google.

Google a anunțat cu câteva ore în urma lansarea reclamelor în stream TrueView pentru clipurile YouTube de pe terminalele mobile. Cu reclamele video TrueView se respectă o experiență neobtruziva pentru utilizator, care poate închide reclama după 5 secunde. Crește engagementul în timpul vizualizării și se pot obține profituri pentru cei care postează clipuri pe YouTube și au conturi active. Reclamele în stream TrueView tind să aducă venituri egale sau chiar mai mari decât reclamele standard video.

Paleta de advertiseri a crescut, deci există o mare varietate de companii care își pot face reclamă în clipurile voastre. Nu e nevoie să faceți vreo schimbare în setările canalului vostru YouTube pentru a beneficia de TrueView pe mobil. Dacă ați setat deja să fie afișate reclame TrueView în clipurile voastre, acum va fi inclus și traficul de pe mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×