HTC UK confirmă lansarea flagship-ului One M9 pe data de 1 martie

610 ori
<b>HTC UK confirmă lansarea flagship-ului One M9 pe data de 1 martie</b>Deși data de 1 martie era deja cunoscută ca fiind ziua &icirc;n care următorul flagship HTC va debuta oficial, iată că astăzi contul de Twitter HTC UK ne confirmă că &icirc;ntr-adevăr noul One va fi lansat cu doar o zi &icirc;nainte de startul...

Deși data de 1 martie era deja cunoscută ca fiind ziua în care următorul flagship HTC va debuta oficial, iată că astăzi contul de Twitter HTC UK ne confirmă că într-adevăr noul One va fi lansat cu doar o zi înainte de startul show-ului Mobile World Congress din Barcelona. Tot pe 1 martie, vom asista și la debutul lui Galaxy S6.

Din informațiile și fotografiile ajunse pe web, ne așteptăm ca HTC să renunțe la utilizarea unui senzor foto DUO, acesta fiind înlocuit de către un modul de 20.7 megapixeli însoțit de către un bliț dual tone. De asemenea, s-ar putea ca și grilele difuzoarelor să treacă printr-un update la capitolul design, fiind sugerate deschideri mai subtile.

Nu în ultimul rând, pe partea de specificații tehnice, HTC One M9 ne va întâmpina cu un display Full HD de 5 inch, un procesor octa-core Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM, o cameră frontală de 4 megapixeli și posibil funcția de încărcare wireless. Ce anunț așteptați în mod special de la MWC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×