SwiftKey, Swype și Fleksy vor ajunge pe iPhone, creatorii lor lucrează la tastaturi pentru iOS 8

Autor:  | Publicat în:  Apple 755 ori
<b>SwiftKey, Swype și Fleksy vor ajunge pe iPhone, creatorii lor lucrează la tastaturi pentru iOS 8</b>Ați văzut ieri în cadrul WWDC 2014 o scurtă apariție a lui Swype pe un iPhone cu iOS 8. Ei bine, odată cu sosirea noilor funcții software în SDK și iOS 8, va fi permisă și utilizarea de tastaturi third party, iar marii dezvoltatori au început...

Ați văzut ieri în cadrul WWDC 2014 o scurtă apariție a lui Swype pe un iPhone cu iOS 8. Ei bine, odată cu sosirea noilor funcții software în SDK și iOS 8, va fi permisă și utilizarea de tastaturi third party, iar marii dezvoltatori au început deja lucrul la ele.

E vorba despre SwiftKey, Swype și Fleksy spre exemplu, toți producând deja tastaturi pentru iOS 8. SwiftKey are avantajul unei customizabilitati ridicate, în vreme ce Swype a declarat oficial pentru Engadget că abia așteaptă să își ofere soluția pe iOS. Ar fi drăguț să vedem și Google Keyboard sau tastatura virtuală BlackBerry pe iOS dar șansele sunt minuscule pentru aceste portari.

Poate că ar trebui să ne stăpânim puțin entuziasmul și să manifestăm puțină indignare că a fost nevoie de 7 ani de iPhone până ce Apple a permis implementarea de tastaturi third party pe platforma sa mobila. Voi ce alte tastaturi de pe Android ați vrea să vedeți ajungând pe iOS? Care e soluția voastră preferată?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×