Microsoft actualizează Windows Phone 8.1, versiunea preview

904 ori
<b>Microsoft actualizează Windows Phone 8.1, versiunea preview</b>Microsoft a anunțat în această săptămână sosirea unei noi actualizări pentru Windows Phone 8.1, care deocamdată rămâne în versiunea preview. La mijlocul lunii mai apărea primul update pentru WP 8.1, iar acum vine acest nou pachet software....

Microsoft a anunțat în această săptămână sosirea unei noi actualizări pentru Windows Phone 8.1, care deocamdată rămâne în versiunea preview. La mijlocul lunii mai apărea primul update pentru WP 8.1, iar acum vine acest nou pachet software.

​

La acea vreme se schimba doar viața bateriei, în bine, iar acum avem un update la versiunea Windows Phone 8.10.12393.890. Având în vedere faptul că acest update ocupa doar 21 MB, e clar că nu e vorba de ceva capital. Totuși aflăm că funcția Quiet Hours, un fel de Do Not Disturb primește o modificare, setările sale aplicându-se acum global și nemaifiind nevoie de Cortana pentru a îl seta cum trebuie.

în plus, telefoanele cu WP 8.1 primesc o nouă secvența de boot, iar logo-ul Windows e înlocuit cu o combinație între logo și textul Windows Phone. Cei care au riscat și au instalat Developer Preview pentru WP 8.1 trebuie să intre în zona de Setări și să caute actualizările. Cei care au instalat acest software pe terminalele lor afirmă și că stabilitatea a crescut, ca și fluiditatea noului OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×