Symbian Anna - o actualizare revoluționară a interfaței lui Symbian^3, anunțată astăzi! (Video)

2.484 ori
<b>Symbian Anna - o actualizare revoluționară a interfaței lui Symbian^3, anunțată astăzi! (Video)</b>Posesorii de telefoane Nokia N8, C7, C6-01 și E7 vor avea oportunitatea în următoarele luni să schimbe look-ul și feeling-ul lui Symbian^3 prin intermediul unei actualizări care a fost anunțată astăzi la Londra. Purtând numele de cod Symbian...

Posesorii de telefoane Nokia N8, C7, C6-01 și E7 vor avea oportunitatea în următoarele luni să schimbe look-ul și feeling-ul lui Symbian^3 prin intermediul unei actualizări care a fost anunțată astăzi la Londra. Purtând numele de cod Symbian Anna, aceast upgrade se axează pe modificări ale interfaței OS-ului. Software-ul va fi inclus din start pe telefoanele anunțate astăzi, Nokia X7 si E6.

Cunoscută și drept PR2, actualizarea include un browser mai rapid, o modalitate de input a textului îmbunătățită, noi iconuri și o nouă versiune de Ovi Maps. în clipul de mai jos veți observa noile iconuri și un design mai modern al interfaței sistemului de operare, care prefațează viitoarea tranziție către Windows Phone 7.

O îmbunătățire majoră este includerea metodei de input prin intermediul unei tastaturi virtuale QWERTY în format portret. Browserul este acum de 3 ori mai rapid decât cel din versiunea precedentă de Symbian, iar galeria foto este mai user-friendly. Noul Ovi Maps include acum funcția Check în to Facebook, suport Twitter, Foursquare și alte rețele sociale.

De asemenea, veți avea acces la un nou Ovi Store, prin intermediul lui Symbian Anna, cu o metodă de căutare îmbunătățită, auto-completare a câmpurilor și limite crescute ale fișierelor descărcate prin WLAN. Dezvoltatorii vor avea la dispoziție Flashlite 4, Java Runtime 2.2, Qt Mobilitty 1.1 și Qt4.7, odată cu sosirea noului Symbian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×