Symbian Carla, acum și În primele screenshoturi/schițe; Cum vi se pare evoluția Symbian?

Autor:  | Publicat în:  Symbian 1.771 ori
<b>Symbian Carla, acum și În primele screenshoturi/schițe; Cum vi se pare evoluția Symbian?</b>După cum vă informam cu ceva timp în urmă, pe baza unor slide-uri scăpate dintr-o prezentare Nokia se pare că următoarele două release-uri Symbian vor purta tot nume de doamne: Carla și Donna. La momentul apariției informației nu aveam decât...

După cum vă informam cu ceva timp în urmă, pe baza unor slide-uri scăpate dintr-o prezentare Nokia se pare că următoarele două release-uri Symbian vor purta tot nume de doamne: Carla și Donna. La momentul apariției informației nu aveam decât câteva detalii minore despre noile versiuni Symbian, dar acum avem și câteva schițe ale modului în care va arăta interfața în cazul lui Carla.

Pentru că sursa care a avut acces la screenshoturi nu ni le poate arăta, tot ce vă putem prezenta este o serie de schițe, obținută de la prietenii de la Nokia Club. Observați că UI-ul aduce foarte mult cu MeeGo, ceea ce nu poate decât să mă bucure, doar știți că am plasat Nokia N9 pe locul 1 în top 10 telefoane pe 2011, în viziunea mea.

Să recapitulăm ce știm despre viitoarele Symbian-uri: Carla va ajunge pe smartphone-uri cu procesor de 1 GHz sau superioare și va fi lansat în 2012, către final, sau poate chiar 2013. îmbunătățirile principale pe care le aduce sunt la capitolul browser web, widgeturi, noi funcții NFC și capacitate audio Dolby Surround.

Symbian Carla, acum și În primele screenshoturi/schițe; Cum vi se pare evoluția Symbian?

în ce îl privește pe Donna, acesta va fi destinat telefoanelor dual core și va sosi în 2013 sau 2014, aparent fiind ultimul Symbian lansat vreodată. Ce părere aveți despre schițele UI-ului lui Carla și evoluția Symbian?

Symbian Carla, acum și În primele screenshoturi/schițe; Cum vi se pare evoluția Symbian?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×