Zbor deasupra unui cuib de... BlackBerry?! Oficiali RIM beți parte a unui scandal Într-un avion!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 982 ori
<b>Zbor deasupra unui cuib de... BlackBerry?! Oficiali RIM beți parte a unui scandal Într-un avion!</b>Să nu credeți că aceasta este o știre gen Can Can sau Libertatea... Dacă RIM nu era pe marginea prăpastiei poate că faptul că doi oficiali ai săi beți au facut scandal într-un avion nu ne-ar fi surprins. Totuși, având în vedere degringolada...

Să nu credeți că aceasta este o știre gen Can Can sau Libertatea... Dacă RIM nu era pe marginea prăpastiei poate că faptul că doi oficiali ai săi beți au facut scandal într-un avion nu ne-ar fi surprins. Totuși, având în vedere degringolada organizațională a producătorului de BlackBerry-uri, nimic nu ne mai miră.

și totuși nu pot să nu mă gandesc la un ușor iz de conspirație. întâi HP cu scandalul de hărțuire sexuală și acum aceste probleme... oare cineva precum Microsoft sau Samsung vrea să obțină un preț mai mic pentru a cumpăra o parte din acești giganți? Angajații Research în Motion s-au luat la ceartă cu stewarzii zborului, astfel că avionul a trebuit să își schimbe cursul în cele din urmă, iar imaginea RIM a fost încă o dată afectată.

Evident, producătorul de telefoane a luat poziție și a condamnat atitudinea angajaților săi, concediindu-i apoi pe vinovați. Dacă vi se pare exagerată măsura, aflați că pentru a fi liniștiți, cei doi scandalagii au fost legați cu cătușele în avion. De curând filiala indoneziană a RIM a ajuns la știri printr-o lansare de nou smartphone BlackBerry, care s-a lăsat cu oameni călcați în picioare, publicandul dând năvală pentru a obține reduceri.

Aparent, CEO-ul RIM Indonezia risca să fie acuzat în acest caz... tot mai multe bile negre pentru RIM și poate că în 2012 vom vedea și un cumpărător pentru compania în criză de imagine, sau poate măcar își vor angaja un PR nou și mai bun.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×