Zbor deasupra unui cuib de... BlackBerry?! Oficiali RIM beți parte a unui scandal Într-un avion!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 992 ori
<b>Zbor deasupra unui cuib de... BlackBerry?! Oficiali RIM beți parte a unui scandal Într-un avion!</b>Să nu credeți că aceasta este o știre gen Can Can sau Libertatea... Dacă RIM nu era pe marginea prăpastiei poate că faptul că doi oficiali ai săi beți au facut scandal într-un avion nu ne-ar fi surprins. Totuși, având în vedere degringolada...

Să nu credeți că aceasta este o știre gen Can Can sau Libertatea... Dacă RIM nu era pe marginea prăpastiei poate că faptul că doi oficiali ai săi beți au facut scandal într-un avion nu ne-ar fi surprins. Totuși, având în vedere degringolada organizațională a producătorului de BlackBerry-uri, nimic nu ne mai miră.

și totuși nu pot să nu mă gandesc la un ușor iz de conspirație. întâi HP cu scandalul de hărțuire sexuală și acum aceste probleme... oare cineva precum Microsoft sau Samsung vrea să obțină un preț mai mic pentru a cumpăra o parte din acești giganți? Angajații Research în Motion s-au luat la ceartă cu stewarzii zborului, astfel că avionul a trebuit să își schimbe cursul în cele din urmă, iar imaginea RIM a fost încă o dată afectată.

Evident, producătorul de telefoane a luat poziție și a condamnat atitudinea angajaților săi, concediindu-i apoi pe vinovați. Dacă vi se pare exagerată măsura, aflați că pentru a fi liniștiți, cei doi scandalagii au fost legați cu cătușele în avion. De curând filiala indoneziană a RIM a ajuns la știri printr-o lansare de nou smartphone BlackBerry, care s-a lăsat cu oameni călcați în picioare, publicandul dând năvală pentru a obține reduceri.

Aparent, CEO-ul RIM Indonezia risca să fie acuzat în acest caz... tot mai multe bile negre pentru RIM și poate că în 2012 vom vedea și un cumpărător pentru compania în criză de imagine, sau poate măcar își vor angaja un PR nou și mai bun.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×