Sony Ericsson Cyber-Shot SO905iCS, telefonul axat pe fotografie

1.699 ori
<b>Sony Ericsson Cyber-Shot SO905iCS, telefonul axat pe fotografie</b>Oricat de mult s-ar fi imbunatatit telefoanele dotate cu camere digitale in ultimii ani, ele nu se pot compara deocamdata cu camerele de sine statatoare. Aceasta conceptie ar putea fi schimbata, daca aruncati o privire asupra specificatiilor tehnice ale...

Oricat de mult s-ar fi imbunatatit telefoanele dotate cu camere digitale in ultimii ani, ele nu se pot compara deocamdata cu camerele de sine statatoare. Aceasta conceptie ar putea fi schimbata, daca aruncati o privire asupra specificatiilor tehnice ale lui Sony Ericsson Cyber-Shot SO905iCS.

Terminalul este disponibil prin intermediul operatorului japonez NTT DoCoMo si va anula toate prejudecatile pentru camera phones. Cyber-Shot SO905iCS pare un slider normal, mid-range produs de Sony Ericsson, dar acest handset axat pe fotografiere este dotat cu una dintre cele mai performante camere digitale. Terminalul incorporeaza o camera de 5 megapixeli, dotata cu un senzor CMOS Exmore si blitz LED.

De asemenea, camera include si o lentila cu zoom optic de 3x, aceste specificatii fiind comparabile cu cele ale unei veritabile camere digitale. Display-ul WVGA LCD de 2.7 inch este si el un plus pe lista de feature-uri a noului telefon, in vreme ce tehnologia de recunoastere faciala impresioneaza placut utilizatorul. O alta caracteristica destinata fotografilor amatori si chiar celor profesionisti este tehnologia care detecteaza zambetul persoanelor pozate, un avantaj care lipseste chiar si de pe unele camere moderne.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×