Sony Ericsson Cyber-Shot SO905iCS, telefonul axat pe fotografie

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.660 ori
<b>Sony Ericsson Cyber-Shot SO905iCS, telefonul axat pe fotografie</b>Oricat de mult s-ar fi imbunatatit telefoanele dotate cu camere digitale in ultimii ani, ele nu se pot compara deocamdata cu camerele de sine statatoare. Aceasta conceptie ar putea fi schimbata, daca aruncati o privire asupra specificatiilor tehnice ale...

Oricat de mult s-ar fi imbunatatit telefoanele dotate cu camere digitale in ultimii ani, ele nu se pot compara deocamdata cu camerele de sine statatoare. Aceasta conceptie ar putea fi schimbata, daca aruncati o privire asupra specificatiilor tehnice ale lui Sony Ericsson Cyber-Shot SO905iCS.

Terminalul este disponibil prin intermediul operatorului japonez NTT DoCoMo si va anula toate prejudecatile pentru camera phones. Cyber-Shot SO905iCS pare un slider normal, mid-range produs de Sony Ericsson, dar acest handset axat pe fotografiere este dotat cu una dintre cele mai performante camere digitale. Terminalul incorporeaza o camera de 5 megapixeli, dotata cu un senzor CMOS Exmore si blitz LED.

De asemenea, camera include si o lentila cu zoom optic de 3x, aceste specificatii fiind comparabile cu cele ale unei veritabile camere digitale. Display-ul WVGA LCD de 2.7 inch este si el un plus pe lista de feature-uri a noului telefon, in vreme ce tehnologia de recunoastere faciala impresioneaza placut utilizatorul. O alta caracteristica destinata fotografilor amatori si chiar celor profesionisti este tehnologia care detecteaza zambetul persoanelor pozate, un avantaj care lipseste chiar si de pe unele camere moderne.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×