T-Mobile pregateste un nou BlackBerry si un telefon Android pentru 21, 22 aprilie

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.396 ori
<b>T-Mobile pregateste un nou BlackBerry si un telefon Android pentru 21, 22 aprilie</b>Operatorul T-Mobile va avea un final de aprilie ocupat, se pare, compania anuntand un eveniment special in SUA, in data de 21 aprilie, dar si un eveniment in Europa, pe 22. E foarte probabil ca primul sa gazduiasca lansarea lui G2, al doilea telefon...

Operatorul T-Mobile va avea un final de aprilie ocupat, se pare, compania anuntand un eveniment special in SUA, in data de 21 aprilie, dar si un eveniment in Europa, pe 22. E foarte probabil ca primul sa gazduiasca lansarea lui G2, al doilea telefon Android, iar celalalt eveniment sa includa lansarea unui nou BlackBerry.

T-Mobile G2, care va sosi in Europa sub numele de HTC Magic, a fost deja aprobat de catre FCC si exista deja o serie intreaga de nume alternative pentru acest handset, printre care G3, myTouch 3G si Genius 3G. Evenimentul T-Mobile din SUA va avea loc pe 21 aprilie in New York, iar in cel mai rau caz vom asista doar la anuntul update-ului Cupcake pentru handsetul G1 sau la debutul unui Sidekick 3G.

BlackBerry nou T-Mobile

Traversand Oceanul, descoperim ca in data de 22 aprilie, T-Mobile are un eveniment programat la Londra, invitatiile trimise jurnalistilor facand referire la BlackBerry-uri. Ar putea fi vorba fie de un nou handset, BlackBerry Driftwood, sau de un nou serviciu oferit de operator si producatorul canadian RIM. Va vom tine la curent cu desfasurarea celor 2 evenimente si cu vestile despre noile terminale, sperand ca T-Mobile are surprize placute pentru noi.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×