T-Mobile pregateste un nou BlackBerry si un telefon Android pentru 21, 22 aprilie

1.481 ori
<b>T-Mobile pregateste un nou BlackBerry si un telefon Android pentru 21, 22 aprilie</b>Operatorul T-Mobile va avea un final de aprilie ocupat, se pare, compania anuntand un eveniment special in SUA, in data de 21 aprilie, dar si un eveniment in Europa, pe 22. E foarte probabil ca primul sa gazduiasca lansarea lui G2, al doilea telefon...

Operatorul T-Mobile va avea un final de aprilie ocupat, se pare, compania anuntand un eveniment special in SUA, in data de 21 aprilie, dar si un eveniment in Europa, pe 22. E foarte probabil ca primul sa gazduiasca lansarea lui G2, al doilea telefon Android, iar celalalt eveniment sa includa lansarea unui nou BlackBerry.

T-Mobile G2, care va sosi in Europa sub numele de HTC Magic, a fost deja aprobat de catre FCC si exista deja o serie intreaga de nume alternative pentru acest handset, printre care G3, myTouch 3G si Genius 3G. Evenimentul T-Mobile din SUA va avea loc pe 21 aprilie in New York, iar in cel mai rau caz vom asista doar la anuntul update-ului Cupcake pentru handsetul G1 sau la debutul unui Sidekick 3G.

BlackBerry nou T-Mobile

Traversand Oceanul, descoperim ca in data de 22 aprilie, T-Mobile are un eveniment programat la Londra, invitatiile trimise jurnalistilor facand referire la BlackBerry-uri. Ar putea fi vorba fie de un nou handset, BlackBerry Driftwood, sau de un nou serviciu oferit de operator si producatorul canadian RIM. Va vom tine la curent cu desfasurarea celor 2 evenimente si cu vestile despre noile terminale, sperand ca T-Mobile are surprize placute pentru noi.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×