T-Mobile va lansa primul telefon Android, HTC Dream G1 in noiembrie

1.456 ori
<b>T-Mobile va lansa primul telefon Android, HTC Dream G1 in noiembrie</b>HTC Dream G1 este cel mai asteptat handset al ultimelor luni, poate chiar cel mai asteptat produs al acestei jumatati a anului 2008. Este vorba despre primul terminal Android, care poate fi admirat in actiune intr-un clip video, la care veti fi...

HTC Dream G1 este cel mai asteptat handset al ultimelor luni, poate chiar cel mai asteptat produs al acestei jumatati a anului 2008. Este vorba despre primul terminal Android, care poate fi admirat in actiune intr-un clip video, la care veti fi transportati daca dati click pe urmatoarea imagine:

In vreme ce HTC s-a ocupat de designul industrial si hardware-ul acestui terminal, Google si alianta OHA s-au ocupat de software, rezultatul fiind OS-ul mobil Android. Ca de obicei, britanicii sunt cei norocosi, de vreme ce acestia vor vedea noul handset inaintea restului lumii, Dream urmand a fi lansat prin T-Mobile UK.

Ziarul Telegraph ne informeaza ca HTC Dream G1 va sosi in luna noiembrie in Marea Britanie, fiind oferit de catre T-Mobile, informatia potrivindu-se cu zvonurile anterioare de acest gen. In ciuda faptului ca interfata lui Dream arata foarte bine, iar browserul sau promite foarte mult, trebuie sa afirmam ca designul telefonului nu ne incanta foarte mult si am fi sperat ca HTC sa pastreze macar elementele de succes ale lui Touch Diamond, in locul acestei abordari stil Pocket PC de moda veche.

Prezentare video HTC Dream G1:

Va invitam sa va inregistrati pe HTC Club, primul forum romanesc dedicat fanilor HTC!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×