Nokia N95 8GB beneficiaza de un update de firmware

4.963 ori
<b>Nokia N95 8GB beneficiaza de un update de firmware</b>Update-ul de firmware cu versiunea 30.0.018 pentru telefonul Nokia N95 8GB este acum disponibil pentru download, prin intermediul lui Nokia Software Updater, care detecteaza automat noile softuri. Noul firmware Nokia rezolva problemele versiunilor...

Update-ul de firmware cu versiunea 30.0.018 pentru telefonul Nokia N95 8GB este acum disponibil pentru download, prin intermediul lui Nokia Software Updater, care detecteaza automat noile softuri.

Noul firmware Nokia rezolva problemele versiunilor anterioare prin intermediul unor fix-uri si adauga pe lista de feature-uri a telefonului aplicatia Maps 2.0, Full N-Gage, Nokia Search 4.0, serviciul "Comes With Music", bookmarkuri Ovi si Mosh si Share on Ovi. In plus, Nokia N95 8GB va beneficia de noi setari la startup, un upgrade al MP3 playerului inclus si un update al lui Flashlite 3, care permite acum o mai buna vizualizare a continuturilor de pe YouTube.

In plus, vor fi rezolvate problemele bateriei si erorile care apar in timpul apelurilor VoIP. La capitolul update-uri, acest release este mai mult decat interesant deoarece rezolva probleme semnalate de utilizatori, dar si implementeaza noi functii si continuturi. Daca ati facut deja update-ul si sunteti multumiti de el, postati un comentariu mai jos!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×