Tableta Allview AllDro, made in România, cu preț promoțional de 599 lei și... o surpriză!

3.605 ori
<b>Tableta Allview AllDro, made in România, cu preț promoțional de 599 lei și... o surpriză!</b>Tableta PC Allview AllDro are avantajul unei celebrități deosebite, deoarece se poate afirma cu ușurință că aceasta este o premieră, prin faptul că avem de-a face cu o tabletă made in România. Creație a companiei românești Allview Mobile...

Tableta PC Allview AllDro are avantajul unei celebrități deosebite, deoarece se poate afirma cu ușurință că aceasta este o premieră, prin faptul că avem de-a face cu o tabletă made in România. Creație a companiei românești Allview Mobile România, tableta este disponibilă acum la prețul promoțional de 599 lei, iar surpriza menționată în titlu este faptul că avem acest terminal în teste și vi-l vom prezenta cât de curând!

Allview AllDro poate fi achiziționat în rețeaua de magazine Germanos, Selgors Cash & Carry și majoritatea magazinelor de specialitate din țară, la prețul promoțional menționat anterior. în plus, puteți opta și pentru pachetul AllDro cu dongle 3G, ce poate fi cumpărat la prețul de 749 lei. Iată cum arată lista de specificații a acestei tablete:

  • OS: Android 2.1 (în limba romană)
  • Display: 7 inch, rezistiv (suportă input cu stylusul și prin atingere cu degetul)
  • Conectivitate: WiFi, 3G (conectare modem extern), HDMI, USB
  • Memorie: 4GB (internă), slot microSD (până la 32GB)
  • Baterie: timp de funcționare - 6 ore de navigare web, 30 de ore de playback audio

Tableta vine cu aplicații dedicate precum Nimbuzz și suporta convorbiri via WiFi în Skype și Yahoo. Oferta cu prețul de 599 lei se aplică până în data de 24 aprilie 2011, în limita stocului disponibil. Vă invităm să rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru a arunca o privire și asupra recenziei acestui terminal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×