Tableta Google Pixel C îşi face apariţia în benchmarkuri, cu Android 6.0.1 la bord şi rezultate bune

813 ori
<b>Tableta Google Pixel C îşi face apariţia în benchmarkuri, cu Android 6.0.1 la bord şi rezultate bune</b>Ieri vă informam că tableta Google Pixel C ar putea debuta &icirc;n Europa peste doar c&acirc;teva zile, iar azi vedem şi c&acirc;teva benchmarkuri ale terminalului anunţat cu c&acirc;teva luni &icirc;n urmă. El părea să fi dispărut de pe radar,...

Ieri vă informam că tableta Google Pixel C ar putea debuta în Europa peste doar câteva zile, iar azi vedem şi câteva benchmarkuri ale terminalului anunţat cu câteva luni în urmă. El părea să fi dispărut de pe radar, cam ca Nexus Player, foarte greu de găsit după lansare.

Ştim că acest model este destul de puternic, având un procesor Nvidia Tegra X1 şi 3 GB RAM la interior. Tableta vine în continuarea lui Nexus 9, care a fost o dezamăgire anul trecut, iar Google spera să îşi spele păcatele cu acest terminal de 500 de dolari. El obţine 1395 puncte în testul single core din GeekBench 3 şi 3245 în cel multi core.

GeekBench 3

Nexus 9, care avea un Tegra K1 la interior obţinea 1903 şi respectiv 3223 puncte. Aflaţi că Tegra X1 este un procesor cu configuraţie big.LITTLE, cu 4 core-uri menite pentru sarcini de zi cu zi şi celelalte 4 utilizate la sarcini mai solicitante. Acest device are şi un generos ecran de 10.2 inch, cu rezoluţie de 2560 x 1800 pixeli şi o cameră de 8 MP în spate.

GFXBench

În GFXBench vedem un scor de 53.5 FPS în sub testul Manhattan offscreen, dar din păcate nu avem şi testul T Rex rulat până la capăt. În acelaşi test Manhattan offscreen un iPad Air 2 obţine doar 39.5 FPS, deci ca GPU Pixel C  sta foarte bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×