Tableta Microsoft Surface RT În varianta de bază a ajuns a fi epuizată Încă de la precomenzile din SUA

1.192 ori
<b>Tableta Microsoft Surface RT În varianta de bază a ajuns a fi epuizată Încă de la precomenzile din SUA</b>Stiți că sfârșitul lui octombrie aduce debutul Windows Phone 8 și Windows 8. Atunci vom vedea și primele tablete cu Windows RT + telefoanele cu Windows Phone 8 în genul Nokia Lumia 820 și 920, Samsung ATIV S, HTC 8X și HTC 8S. &nbsp; Una dintre...

Stiți că sfârșitul lui octombrie aduce debutul Windows Phone 8 și Windows 8. Atunci vom vedea și primele tablete cu Windows RT + telefoanele cu Windows Phone 8 în genul Nokia Lumia 820 și 920, Samsung ATIV S, HTC 8X și HTC 8S.

Una dintre cele mai așteptate este Microsoft Surface RT. Compania americană cu sediul în Redmont estimase vânzări până la final de an între 3 - 5 milioane unități, dar precomenzile au fost așa de mari că stocul pentru unele configurații s-a epuizat. Cea mai căutată s-a dovedit a fi varianta de bază, de 32 GB la 499 dolari.

în Microsoft Windows Store se mai găsește Surface RT cu 64 GB spațiu de stocare în diverse configurații și tableta de 32 GB cu Touch Cover. Aștept niște date oficiale spre a ne forma o opinie și a începe comparațiile cu iPad sau tabletele Android.

M-aș bucura ca tableta Surface RT să aibă succes cât și celelalte tablete cu Windows 8 / Windows RT. Piața trebuie să fie mai dinamică și concurența Android vs iOS s-ar dovedi prea slabă pentru ca nișa tabletelor să se dezvolte. Competiția se dovedește de bun augur pentru client care va avea servicii la un cost cât mai bun, produse distincte din cadrul cărora să aleagă în funcție de necesitățile sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×