HTC J Butterfly primește și primul clip promoțional (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.075 ori
<b>HTC J Butterfly primește și primul clip promoțional (Video)</b>Anunțat cu câteva ore în urmă, primul phablet veritabil HTC, cunoscut drept HTC J Butterfly a primit acum și un clip promoțional oficial, pe care îl puteți urmări mai jos. Terminalul a fost anunțat doar pentru piața din Japonia deocamdată, dar...

Anunțat cu câteva ore în urmă, primul phablet veritabil HTC, cunoscut drept HTC J Butterfly a primit acum și un clip promoțional oficial, pe care îl puteți urmări mai jos. Terminalul a fost anunțat doar pentru piața din Japonia deocamdată, dar suntem siguri că va sosi și în Europa și SUA la un moment dat.

Vă reamintesc că acesta este și primul telefon cu ecran 1080p cu diagonală de 5 inch. Display-ul este un S-LCD 3 de 5 inch, cu rezoluție Full HD, depășind tot ce se afla pe piața în acest moment. Vedem că terminalul vine și cu Beats Audio și aflăm că rulează Android 4.1 Jelly Bean. El este dotat cu un procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. HTC J Butterfly mai suporta și Bluetooth 4.0, LTE, NFC și WiFi.

Designul sau amintește de cel al modelului în combinație roșu-negru, cu logo Verizon, care scăpase pe web cu mai bine de o lună în urmă. Singurul punct ce pare mai puțin atractiv este bateria de 2020 mAh, care totuși speram să facă față cu brio ecranului solicitant și procesorului puternic. Ați cumpăra acest model, să zicem la un preț de 2800 de lei?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×