șeful Windows Phone postează un screenshot dintr-o versiune viitoare a platformei; GDR3 sau WP8 Blue?

1.365 ori
<b>șeful Windows Phone postează un screenshot dintr-o versiune viitoare a platformei; GDR3 sau WP8 Blue?</b>șeful Windows Phone, Joe Belfiore a făcut o postare aparent inocenta pe Twitter, încercând să arate followerilor săi o nouă aplicație oficială de baseball numită At Bat 13. în schimb, imaginea a devenit populară onliene prin faptul că pare a...

șeful Windows Phone, Joe Belfiore a făcut o postare aparent inocenta pe Twitter, încercând să arate followerilor săi o nouă aplicație oficială de baseball numită At Bat 13. în schimb, imaginea a devenit populară onliene prin faptul că pare a indica prezența unei noi versiuni Windows Phone.

în acest moment doar puțini utilizatori au acces la actualizarea GDR2 a lui Windows Phone 8, ea sosind printre altele preinstalata pe modele ca Lumia 925 sau Lumia 1020. Următorul update va fi la GDR3 și apoi Blue (Windows Phone 8.1), ele sosind cândva în următoarele 6 luni. Ei bine, dacă ne uităm la imaginea de mai sus, mai ales la bară de status vom vedea acea zonă care indică de obicei tăria semnalului, bateria, conexiunile etc.

șeful Windows Phone postează un screenshot dintr-o versiune viitoare a platformei; GDR3 sau WP8 Blue?

în acest caz iconurile aferente semnalului sunt grupate în stânga și conexiunea WiFi nu mai este semnalata în centru ca până acum. încă nu e clar dacă e vorba de o captură din GDR3 sau WP8 Blue, deși surse apropiate de MS afirma că ar fi de fapt Blue. Ce ne dorim de la viitoarele variante Windows Phone? Un sistem de notificări mai bun și un sistem de multitasking modern și care să nu consume timp pentru închiderea fiecărei aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×