Tableta Samsung Galaxy Tab 3 În versiunea de 7 inch anunțată oficial; Vine cu procesor dual core

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.337 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab 3 În versiunea de 7 inch anunțată oficial; Vine cu procesor dual core</b>Am auzit de seria Galaxy Tab 3 chiar dinainte că MWC 2013 să înceapă, dar aceasta nu s-a concretizat mai mult decât sub forma unor scurgeri de informații. Ei bine, astăzi Samsung a decis să prezinte oficial Galaxy Tab 3, sau cel puțin versiunea...

Am auzit de seria Galaxy Tab 3 chiar dinainte că MWC 2013 să înceapă, dar aceasta nu s-a concretizat mai mult decât sub forma unor scurgeri de informații. Ei bine, astăzi Samsung a decis să prezinte oficial Galaxy Tab 3, sau cel puțin versiunea de 7 inch din această serie.

Gadgetul vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz, 8 sau 16 GB memorie internă și slot microSD. Rețineți că tot azi am văzut și o aprobare oficială din partea autorității Bluetooth SIG pentru Galaxy Tab 3 8.0, care ar urma să vină în luna iunie. Revenind la varianta de 7 inch, Galaxy Tab 3 este dotat cu o cameră frontală de 1.3 megapixeli și una de 3 megapixeli în spate, plus o baterie de 4000 mAh și un display de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli.

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 - Spate

Ecranul este un TFT, ceea ce duce cu gândul la un terminal cu preț accesibil. Galaxy Tab 3 7.0 va rula Android 4.1 și va sosi întâi în varianta WiFi în luna mai, apoi în cea 3G în iunie, care va suporta și apelare vocală. Așteptăm cu nerăbdare să vedem și când se va lansa Galaxy Tab 3 Plus, tableta cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli despre care vorbeau zvonuri recente.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×