Huawei P6-U06 apare Într-o nouă imagine; Încă un telefon cu grosime de 6.1 mm!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.119 ori
<b>Huawei P6-U06 apare Într-o nouă imagine; Încă un telefon cu grosime de 6.1 mm!</b>Oppo trebuia să lanseze un telefon cu grosime de 6.1 mm și a sfârșit prin a lansa un smartphone mai gros decât predecesorul său, Oppo Finder. Acum încă așteptăm un terminal mai subțire decât Alcatel Ultra Idol, cu grosimea de 6.45 mm și se...

Oppo trebuia să lanseze un telefon cu grosime de 6.1 mm și a sfârșit prin a lansa un smartphone mai gros decât predecesorul său, Oppo Finder. Acum încă așteptăm un terminal mai subțire decât Alcatel Ultra Idol, cu grosimea de 6.45 mm și se pare că Huawei  va depăși acest record.

E vorba despre noul handset Huawei P6-U06, care a fost fotografiat în China și care are o grosime de 6.18 mm. Partea din spate a telefonului amintește ușor de iPhone 5, mai ales în zona superioară. Handsetul a primit recent aprobarea Centrului de Certificare a Echipamentelor de Telecomunicații din China. Terminalul încorporează un display de 4.7 inch cu rezoluție 720p, un procesor quad core K3V2 Hisilicon de 1.5 GHz și 2 GB RAM.

în partea din spate a lui Huawei P6-U06 se afla o cameră de 8 megapixeli, în vreme ce în zona frontală avem o cameră de 2 megapixeli. Alte dotări includ slot microsD, GPS, Android 4.1.2 Jelly Bean, GPS, iar telefonul ar urma să sosească pe piața în variante de culoare albă, roz sau neagră. Modelul sună exact ca Huawei Honor 3, care a mai ajuns pe web cu ceva vreme în urmă, dar ar putea fi totuși alt handset.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×