Tableta Toshiba primește acum un nume (ANT) și un preț, pornește de la 450 de dolari

2.410 ori
<b>Tableta Toshiba primește acum un nume (ANT) și un preț, pornește de la 450 de dolari</b>După ce am avut ocazia să aruncăm o privire asupra tabletei Toshiba în cadrul MWC 2011 în Barcelona, ei bine terminalul a primit acum și o denumire oficială. Astfel, tableta Honeycomb se va numi Toshiba ANT și va avea un preț de pornire de 450 de...

După ce am avut ocazia să aruncăm o privire asupra tabletei Toshiba în cadrul MWC 2011 în Barcelona, ei bine terminalul a primit acum și o denumire oficială. Astfel, tableta Honeycomb se va numi Toshiba ANT și va avea un preț de pornire de 450 de dolari, conform paginii produsului de pe Newegg.

Varianta cu prețul cel mai mic poartă numele de Toshiba ANT-100 și vine cu 8 GB memorie internă, în vreme ce versiunea ANT-102 vă oferă 16 GB la prețul de 500 de dolari. în cele din urmă, puteți achitiziona și varianta ANT-100 pentru 580 de dolari, iar toate aceste modele au în comun ecranul multitouch cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și procesorul Nvidia Tegra 2 dual core de 1 GHz.

Bateria acestor tablete va rezista la 7 ore de funcționare, iar terminalele vor mai încorpora camere de 5 megapixeli și camere frotnale de 2 megapixeli cu rol de webcam. în plus, le veți putea conecta la un televizor via HDMI și veți putea înlocui atât bateria, cât și carcasa-spate dacă doriți să oferiți un nou look device-ului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×