Tablete ultra subțiri la orizont! Intel anunță noi procesoare Broadwell pentru tabletele 2 În 1

Autor:  | Publicat în:  Intel 781 ori
<b>Tablete ultra subțiri la orizont! Intel anunță noi procesoare Broadwell pentru tabletele 2 În 1</b>Intel a prezentat nouă gamă de procesoare Broadwell de 14 nm pentru modelele de tablete fanless și cu format 2 în 1. Un design de referință pentru acest CPU a reușit să măsoare doar 7.2 mm, deci accentul se pune aici pe design elegant. &nbsp;...

Intel a prezentat nouă gamă de procesoare Broadwell de 14 nm pentru modelele de tablete fanless și cu format 2 în 1. Un design de referință pentru acest CPU a reușit să măsoare doar 7.2 mm, deci accentul se pune aici pe design elegant.

Prototipul are un display touch de 12.5 inch și rulează Windows 8. Astfel se naște o gamă de produse care concurează și mai mult cu ultrabookurile, când vine vorba de flexibilitate și portabilitate. Designul prototip cântărește doar 670 de grame, mult mai puțin decât un Surface Pro 3, de exemplu, care ajunge la 800 de grame și folosește un ventilator. Prototipul menționat anterior vine cu o tastatură dock și un media dock.

Ele aduc în plus porturi respectiv difuzoare, iar Intel a inclus și soluții externe de răcire. E posibil ca Microsoft să fi amânat Surface Mini în așteptarea acestei generații de procesoare, dar nu putem garanta nimic. Aparent Qualcomm nu era de ajuns pentru a concura cu alte tablete, deci Intel ar putea să dea lovitura din nou. Noile chipuri Core M Broadwell vor sosi pe tablete peste câteva luni, cu accentul pe cele în format 2 în 1 (laptop plus tabletă).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×