Cel mai ciudat design de telefon din 2014: BlackBerry Windermere Q30 apare În fotografii

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.427 ori
<b>Cel mai ciudat design de telefon din 2014: BlackBerry Windermere Q30 apare În fotografii</b>Mulți credeau că BlackBerry s-a resemnat și nu vom vedea nici un model strălucit în 2014, dar iată că ni se pregătește ceva. E vorba despre un format de design foarte ciudat, atât pentru BlackBerry, cât și pentru întreg segmentul smartphone....

Mulți credeau că BlackBerry s-a resemnat și nu vom vedea nici un model strălucit în 2014, dar iată că ni se pregătește ceva. E vorba despre un format de design foarte ciudat, atât pentru BlackBerry, cât și pentru întreg segmentul smartphone. El este exemplificat mai jos, sub forma modelului BlackBerry Windermere Q30.

Terminalul da senzația de handset pentru tineri și menit pentru social networking și îmi amintește de un model Motorola și unul Nokia, care adoptau tot un design pătrat, sau aproape pătrat. Un aspect interesant aici e că zvonurile afirmă că handsetul are o tastatură fizică, dar cu butoane capacitive de această dată. Windermere rulează BlackBerry 10 OS și va avea o margine din oțel inoxidabil, ca și Q10 și seria Bold.

Cel mai ciudat design de telefon din 2014: BlackBerry Windermere Q30 apare În fotografii

Butoanele de volum se afla în partea sa dreaptă, iar tastele sale QWERTY sunt aliniate perfect cu marginea. BlackBerry Q30 ar urma să vină cu o cameră de 13 MP în spate, una frontală de 2 MP, slot microSD și o baterie de 3450 mAh. Vom avea parte și de un ecran de 4+ inch, cu o rezoluție bizară de 1440 x 1440 pixeli, plus 3 GB RAM și un procesor quad core Snapdragon 800, dar și GPU Adreno 330.

Va deveni acest model realitate sau va rămâne doar un design?

BlackBerry Windermere Q30 din lateral

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×