Samsung Galaxy K Zoom versus Nokia Lumia 1020: bătălia camerelor; Cine câștigă? (Video)

1.648 ori
<b>Samsung Galaxy K Zoom versus Nokia Lumia 1020: bătălia camerelor; Cine câștigă? (Video)</b>Samsung Galaxy K Zoom a debutat oficial în România săptămâna trecută și iată că el este deja pus la test contra celui mai puternic cameraphone din ultimii ani, Nokia Lumia 1020. Testul se axează pe filmare, după cum vedeți în clipul de mai...

Samsung Galaxy K Zoom a debutat oficial în România săptămâna trecută și iată că el este deja pus la test contra celui mai puternic cameraphone din ultimii ani, Nokia Lumia 1020. Testul se axează pe filmare, după cum vedeți în clipul de mai jos.

La primul test, cel cu mersul până la acea poartă, stabilizarea optică a lui Lumia 1020 pare să facă față mai bine pașilor apăsați ai utilizatorului. în plus, culorile par mai realiste. Ce mi se pare interesant e că atunci când se ajunge la acele monumente și acel cimitir, Lumia 1020 umbla la culori și oferă un verde al ierbii total nerealist, în vreme ce Galaxy K Zoom oferă o culoare mai apropiată de realitate.

în ce privește testul de zoom cu iahtul, Galaxy K Zoom bate mai departe și are o claritatate deosebită chiar și la cel mai ridicat nivel de zoom in. Din nou, aici imaginea pare mai realistă pe Galaxy K Zoom. La testul cu acea prispă cu flori, noul Galaxy Zoom tinde de deschidă prea mult culorile, în vreme ce banalul clip cu rața oferă o diferență uriașă de balans de alb între cele două imagini.

Pe Lumia 1020 apa este aproape albastră. La interior în schimb, la captură low light pare a triumfa Lumia 1020, dar claritatea imaginilor este mai bună pe Lumia 1020, în vreme ce Galaxy K Zoom pare a pierde puțin focusul la un moment dat. Per total aș pune ca noul Samsung Galaxy K Zoom câștiga bătălia, dar are și Lumia 1020 avantajele sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×