Tabletele Allview Viva Q7 și Q7 Life primesc actualizarea la Android 4.4 KitKat

1.149 ori
<b>Tabletele Allview Viva Q7 și Q7 Life primesc actualizarea la Android 4.4 KitKat</b>După ce a oferit actualizarea la Android 4.4 KitKat pe tableta Viva Q8, iată că Allview oferă noul software și pe tabletele Q7 și Q7 Life. Prin această actualizare tabletele primesc o performanță mai bună și o viteză de procesare crescută....

După ce a oferit actualizarea la Android 4.4 KitKat pe tableta Viva Q8, iată că Allview oferă noul software și pe tabletele Q7 și Q7 Life. Prin această actualizare tabletele primesc o performanță mai bună și o viteză de procesare crescută.

Terminalele vor avea astfel o interfață mai prietenoasă, cu iconuri noi, un sistem de widgeturi îmbunătățit, tranziții mai fluente între ecrane, multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătățit, consum redus de memorie și funcționare mai bună a tehnologiei wireless display. Primiți și tastatură cu funcții noi, printre care se numără și zeci de emoticoane Emoji.

Playerul audio poate fi previzualizat în lockscreen, aveți buton dedicat de screenshot, cloud printing și immersive mode care vă oferă un spațiu mai mare pe ecran în aplicații. Tabletele Allview Viva Q7 și Q7 Life au debutat în a doua jumătate a lui 2013 și s-au remarcat prin designul ultraslim, procesorul quad core și prețul accesibil.

Un tutorial pentru actualizări găsiți aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×