Tabletul Apple, lansat astazi, ruleaza iPhone OS; avem confirmarea! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.466 ori
<b>Tabletul Apple, lansat astazi, ruleaza iPhone OS; avem confirmarea! (Video)</b>Terry McGraw, CEO al companiei McGraw-Hill a afirmat ieri intr-un interviu cu CNBC ca Apple va lansa astazi mult-asteptatul sau tablet si ca acesta va rula iPhone OS: &nbsp; &nbsp; McGraw-Hill colaboreaza cu Apple in vedea implementarii unor e-book-uri pe...

Terry McGraw, CEO al companiei McGraw-Hill a afirmat ieri intr-un interviu cu CNBC ca Apple va lansa astazi mult-asteptatul sau tablet si ca acesta va rula iPhone OS (min. 2:50):


 


McGraw-Hill
colaboreaza cu Apple in vedea implementarii unor e-book-uri pe produsele sale, printre care se numara si noul tablet. Ne intrebam daca aceasta este o gafa a oficialului sau o metoda de PR care va creste popularitatea companiei sale. Isi risca oare Terry McGraw colaborarea cu Apple de dragul reclamei?

Aparent, prin aceasta colaborare si disponibilitatea cartilor digitale pe iPhone si Apple Tablet, noul gadget va ajunge si pe mana studentilor si profesorilor, devenind indispensabil pentru mediul academic. Va reamintim ca tabletul va fi anuntat oficial astazi de catre Apple in San Francisco, la ora locala a Romaniei 20:00.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×