Tabletul Apple va fi livrat catre magazine la inceputul lui 2010, produs de Foxconn?

2.082 ori
<b>Tabletul Apple va fi livrat catre magazine la inceputul lui 2010, produs de Foxconn?</b>Cele mai noi zvonuri in legatura cu tabletul Apple au aparut pe web via DigiTimes, care afirma ca vom vedea pe piata in 2010 un tablet cu diagonala de 10.6 inchi si ca acest model va fi produs de catre Foxconn. Aparent, produsul va fi livrat catre...

Cele mai noi zvonuri in legatura cu tabletul Apple au aparut pe web via DigiTimes, care afirma ca vom vedea pe piata in 2010 un tablet cu diagonala de 10.6 inchi si ca acest model va fi produs de catre Foxconn.

Aparent, produsul va fi livrat catre retailer in primul trimestru fiscal al lui 2010, iar cantitatea initiala va fi de 300.000, pana la 400.000 de unitati. Ultimele zvonuri afirmau ca firma Quanta ar fi fost partenerul Apple, la capitolul productie a tabletului misterios al companiei din Cupertino, dar nu ne mira sa aflam ca acesta este de fapt Foxconn, care produce si faimosul iPhone.

DigiTimes mai afirma ca panourile pentru ecranul terminalului vor fi produse de catre Innolux Display, o filiala a Foxconn. Sa ne asteptam ca un alt angajat al companiei chinezesti sa fure un prototip de tablet si sa sfarseasca prin a fi "sinucis", cum s-a intamplat in cazul lui iPhone 4G?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×