Fujitsu prezinta un telefon concept elegant din sticla

2.208 ori
<b>Fujitsu prezinta un telefon concept elegant din sticla</b>Fujitsu este mai degraba un nume mare la capitolul telefoane concept, decat handseturi reale, iar CEATEC 2009 a fost prilejul ideal pentru ca acest producator sa isi expuna produsele in Japonia. Printre ele se numara si terminalul din imaginea de mai jos,...

Fujitsu este mai degraba un nume mare la capitolul telefoane concept, decat handseturi reale, iar CEATEC 2009 a fost prilejul ideal pentru ca acest producator sa isi expuna produsele in Japonia. Printre ele se numara si terminalul din imaginea de mai jos, un concept elegant, dar si bizar.

Aceste prototip seamana cu o mica scoica si interesant este faptul ca el include un mic "blob" de lichid negru, care ii va influenta meniurile afisate. Spre exemplu, acest "blob" va afisa panouri media, o tastatura, un web browser sau multe alte optiuni, in functie de coltul in care se va scurge fluidul negru.

Concept Fujitsu

Telefonul concept Fujitsu este doar unul dintr-o lunga serie de proiecte ale producatorului, probabil inca o idee menita sa ramana in stadiu de design, deoarece nu pare viabila comercial. Sa fie acesta un telefon si mai glossy decat iPhone si mai usor de scapat din mana?

Concept Fuiitsu

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×