Tabletul Galaxy Tab e deja in magazine: descoperit la Orange, in Media Galaxy

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.612 ori
<b>Tabletul Galaxy Tab e deja in magazine: descoperit la Orange, in Media Galaxy</b>Multumita unui tweet al lui novactavy am aflat ca mult-asteptatul tablet Samsung Galaxy Tab se afla deja in magazinele din Romania. Cel putin acesta este cazul lui Media Galaxy, care include si o sectiune de produse Orange Romania, printre care si acest...

Multumita unui tweet al lui novactavy am aflat ca mult-asteptatul tablet Samsung Galaxy Tab se afla deja in magazinele din Romania. Cel putin acesta este cazul lui Media Galaxy, care include si o sectiune de produse Orange Romania, printre care si acest tablet.

Aflasem in prealabil ca produsul va fi lansat de operatorul autohton in data de 4 noiembrie, dar o usoara anticipare nu strica niciodata, pentru fanii nerabdatori si plictisiti de iPad. Evenimentul de lansare programat pentru data de 4 ramane valabil, acesta fiind debutul oficial al lui Galaxy Tab via Orange Romania.

Tabletul cu ecran de 7 inchi si cu Android 2.2 la bord costa 3699 RON, dupa cum puteti vedea, acesta fiind cel mai probabil pretul fara abonament al terminalului.

iPad, in aceeasi locatie, mai ieftin:

Samsung Galaxy Tab la Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×