Tabletul Samsung Galaxy Tab pregatit pentru debut in cateva zile! Teaserul video AICI

1.301 ori
<b>Tabletul Samsung Galaxy Tab pregatit pentru debut in cateva zile! Teaserul video AICI</b>Samsung SUA nu ezita cand vine vorba de promovare, publicand un site si lansand un teaser video special pentru noul sau tablet, Galaxy Tab. Site-ul este disponibil aici, iar clipul in cauza poate fi admirat mai jos. Aflati ca tabletul va debuta in cadrul...

Samsung SUA nu ezita cand vine vorba de promovare, publicand un site si lansand un teaser video special pentru noul sau tablet, Galaxy Tab. Site-ul este disponibil aici, iar clipul in cauza poate fi admirat mai jos. Aflati ca tabletul va debuta in cadrul showului IFA 2010, care va avea loc la Berlin luna viitoare.

Printre dotarile lui Samsung Galaxy Tab se numara un display de 7 inchi, apelare video, servicii de realitate augmentata si browsing web full. Terminalul va rula Android 2.2, va suporta conectivitate WiFi, 3G si va include GPS si doua camere. Observati ca tabletul arata foarte elegant si ar putea deveni in curand un rival pe masura lui Apple iPad, daca nu chiar mai bun.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×