Tableturile made in China sosesc in Romania, concureaza cu iPad si Galaxy Tab la pret redus

5.288 ori
<b>Tableturile made in China sosesc in Romania, concureaza cu iPad si Galaxy Tab la pret redus</b>Vizitand ieri magazinul Auchan din Timisoara am facut o descoperire surprinzatoare: doua tableturi made in China, cu preturi scazute si design care il imita pe cel al lui Apple iPad. Aceste "chinezarii" ameninta sa rivalizeze cu Samsung Galaxy Tab si...

Vizitand ieri magazinul Auchan din Timisoara am facut o descoperire surprinzatoare: doua tableturi made in China, cu preturi scazute si design care il imita pe cel al lui Apple iPad. Aceste "chinezarii" ameninta sa rivalizeze cu Samsung Galaxy Tab si iPad, in special datorita pretului scazut.

Unul dintre aceste doua terminale este APAD iRobot (Moonse APAD E7002), tablet care vine cu un procesor Telechips de 720 MHz, Android 2.1, 256MB RAM si 2GB memorie NAND Flash. Specificatiile sale includ un display touch rezistiv de 7 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, o camera frontala de 1.3 megapixeli si o baterie de 1400 mAh.

Tableturile made in China sosesc in Romania, concureaza cu iPad si Galaxy Tab la pret redus

Pretul acestui tablet este relativ similar cu cel din afara, in Auchan iRobot costand 719 RON, versus cei 185 de dolari la nivel international. Puteti opta si pentru un "tablet PC Mid E-book" de 539 RON, daca aveti chef de un iFake cu margini exagerat de late. Oare vor vinde "chinezariile" mai multe unitati decat tableturile originale in Romania?

APAD iRobot (Moonse APAD E7002) video demo:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×