Primul Nokia cu interfata Touch... din pacate doar GPS

1.445 ori
<b>Primul Nokia cu interfata Touch... din pacate doar GPS</b>Un editor al site-ului german NokiaPort.de a reusit sa captureze o imagine dintr-o prezentare Nokia, care include un terminal cunoscut si unul necunoscut. Sa fie oare acesta primul telefon Nokia cu interfata Touch sau doar o farsa? De vreme ce terminalul...

Un editor al site-ului german NokiaPort.de a reusit sa captureze o imagine dintr-o prezentare Nokia, care include un terminal cunoscut si unul necunoscut. Sa fie oare acesta primul telefon Nokia cu interfata Touch sau doar o farsa?

De vreme ce terminalul nu prezinta butoane pe suprafata sa, am putea spune ca asistam la o premiera Nokia sau doar la o campanie buna de advertising. Dupa indelungi cercetari, site-ul german a confirmat printr-un update ca terminalul din imagine era doar un modul GPS Bluetooth Nokia LD-4W si nu telefonul cu touchscreen pe care il asteptam. Suntem curiosi daca producatorul finlandez de telefoane ne va dezvalui terminale care sa foloseasca platforma S60 si interfata Touch, pana la finalul anului, sau va astepta primele expozitii si showuri de telecomunicatii ale anului viitor.

Pentru a obtine succesul pe o piata dominata de terminale ca HTC Touch si iPhone, Nokia va trebui sa vina cu ceva nou, lucru foarte posibil, avand in vedere faptul ca la incrucisarea dintre platforma S60 si un sistem de control bazat pe touchscreen trebuie sa se afle o noua interfata. Feedbackul? Tactil sau haptic? Tastatura virtuala? Mai buna decat a lui iPhone, speram. Sistemul de scroll printre albume muzicale si imagini? Ne rugam sa nu fie o clona dupa CoverFlow... Totusi ne amintim declaratia reprezentantilor Nokia, care nu s-au sfiit sa afirme ca nu e nici o rusine sa copiezi un feature foarte bun, vorbind despre iPhone si interfata sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×