Azi reÎncepem seria de concursuri cu cadouri de la MWC 2012

2.512 ori
<b>Azi reÎncepem seria de concursuri cu cadouri de la MWC 2012</b>Mulțumim tuturor care n-au urmărit până acum cu relatările de la Mobile World Congress din Barcelona, azi revenim cu seria de concursuri cu cadouri de la MWC 2012. Am prezentat până acum standurile Huawei, Sony, HTC, Nokia, Asus și Motorola,...

Mulțumim tuturor care n-au urmărit până acum cu relatările de la Mobile World Congress din Barcelona, azi revenim cu seria de concursuri cu cadouri de la MWC 2012. Am prezentat până acum standurile Huawei, Sony, HTC, Nokia, Asus și Motorola, urmează ca săptămâna aceasta să finalizăm prezentările cu standurile Panasonic, LG, Fujitsu, Microsoft și în final Android (mascota din imagine e cadou din partea Google.ro :)

Vă reamintesc regulamentul concursului: Primi 5 care dau retweet - azi Standul Panasonic - pe twitter.com (principalul factor pentru departajare) și respecta formatul de RT, adică retweet-ul conține "RT @mobilissimo:", text în legătură cu articolul, link spre articol și hashtagul "#concurs", sunt posibili câștigători în cazul în care îndeplinesc și următoarele regului: dau share/like la articol și fac dovada acestor acțiuni trimițând la adresa de mail concurs (a) mobilissimo.ro captura de ecran cu tweet-ul, share-ul de pe facebook (încât să se vadă ora la care au fost date), specifică în textul mail-ului ora la care a fost dat retweet-ul și înserează link-uri către tweet respectiv share in corpul mail-ului.

Aștept ca odată cu dovada respectării regulilor concursului să ne trimiteți și adresa la care să vă livrăm cadourile, vreau totodată să vă anunț că acestea se vor trimite odată ce toate concursurile din seria "Stand MWC 2012" vor lua sfârșit, pentru a vă trimite cadourile cu un singur colet (unii din voi au câștigat mai multe premii).

Azi prezentăm standul Panasonic, fiți cu ochii pe site, contul nostru de Twitter și Facebook!

Mulțumim pentru interes iar celor care încă nu ne urmăresc pe Twitter ori Facebook, aveți jos 2 legături prin care ne puteți introduce în feed-ul vostru de socializare:)

http://twitter.com/mobilissimo
http://facebook.com/mobilissimo

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×