Tarife ca in reteaua Cosmote pentru clientii care vorbesc cu abonatii Romtelecom

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.324 ori
<b>Tarife ca in reteaua Cosmote pentru clientii care vorbesc cu abonatii Romtelecom</b>Financiarul ne informeaza ca incepand din 28 iunie Cosmote ofera clientilor sai posibilitatea de a purta convorbiri in reteaua Romtelecom la aceleasi tarife ca in propria sa retea. Cosmote ocupa locul 3 in ieraharia operatorilor de telecomunicatii din...

Financiarul ne informeaza ca incepand din 28 iunie Cosmote ofera clientilor sai posibilitatea de a purta convorbiri in reteaua Romtelecom la aceleasi tarife ca in propria sa retea. Cosmote ocupa locul 3 in ieraharia operatorilor de telecomunicatii din Romania, iar noua oferta reprezinta o a doua etapa a serviciilor comune Romtelecom-Cosmote.

Prima etapa a fost realizata pe 7 iunie, atunci cand clientii Romtelecom au inceput sa beneficieze de tarife identice cu cele ale retelei proprii in convorbirile cu utilizatorii Cosmote. Cele doua companii incearca sa contracareze efectele crizei economice prin aceste masuri, crescand si popularitatea serviciilor de telefonie oferite de ele.

Aceasta miscare va duce la o scadere importanta a tarifelor in perioada urmatoare, deoarece Orange si Vodafone vor cauta noi oferte cu care sa concureze cu rivalul de pe locul 3. Romania este una dintre tarile europene cu cele mai reduse tarife la serviciile de telecomunicatii, pe fondul unei concurente acerbe in acest segment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×