Android 3.0 va sosi in luna octombrie, va suporta rezolutii 1280 x 760 pe smartphone-uri

1.709 ori
<b>Android 3.0 va sosi in luna octombrie, va suporta rezolutii 1280 x 760 pe smartphone-uri</b>Eldar Murtazin, de la mobile-review.com ne surprinde din nou cu informatii in premiera despre Android 3.0 aka Gingerbread. Google lucreaza deja la noua platforma, care aflam ca va debuta la mijlocul lunii octombrie, cu primele smartphone-uri dotate cu...

Eldar Murtazin, de la mobile-review.com ne surprinde din nou cu informatii in premiera despre Android 3.0 aka Gingerbread. Google lucreaza deja la noua platforma, care aflam ca va debuta la mijlocul lunii octombrie, cu primele smartphone-uri dotate cu acest OS sosind pe piata in perioada sarbatorilor.

Cerintele minime de sistem pentru Android 3.0 includ un procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, display-uri cu diagonala de minim 3.5 inchi si mai aflam ca noul OS va suporta rezolutii de pana la 1280 x 760 pixeli, in cazul ecranelor de 4 inchi sau mai mult. Un astfel de upgrade ne duce cu gandul la tableturi Android 3.0, care suna foarte bine in acest context.

Eldar ne informeaza si ca noua versiune de Android vine cu o interfata complet noua, care nu va mai necesita skinuri third party, astfel ca HTC Sense si MOTOBLUR nu vor mai fi utilizate. Vom vedea tranzitii animate, efecte in meniuri si multe alte asemenea artificii grafice. In plus, Android se va desparti in 2 ramuri: Android 2.1/2.2 pentru modele ieftine de telefoane si versiunea 3.0 pentru terminale high end.

In privinta UI-urilor customizate de HTC, Motorola sau Samsung, ele se vor putea dezvolta in continuare pe Android 2.1 si 2.2, de vreme ce vor mai exista handseturi cu aceste OS-uri. Va castiga Gingerbread batalia cu MeeGo, iOS 4 si Windows Phone 7 in perioada sarbatorilor de iarna?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×