Vodafone Romania lanseaza SMS Survey, un nou serviciu in cadrul AdPlus

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.461 ori
<b>Vodafone Romania lanseaza SMS Survey, un nou serviciu in cadrul AdPlus</b>Vodafone Romania isi imbogateste portofoliul de servicii mobile advertising din cadrul AdPlus cu un nou canal de masurare cantitativa, destinat companiilor de cercetare. Pe numele sau SMS Survey, acest canal de cercetare poate atinge un numar impresionant...

Vodafone Romania isi imbogateste portofoliul de servicii mobile advertising din cadrul AdPlus cu un nou canal de masurare cantitativa, destinat companiilor de cercetare. Pe numele sau SMS Survey, acest canal de cercetare poate atinge un numar impresionant de repondenti la aceeasi ora.

Profilul repondentilor poate fi setat dupa cerintele studiului si aflam deja ca unul dintre sondajele efectuate via acest canal arata ca echipa Argentinei este favorita la castigarea FIFA World Cup 2010. Echipa este prima in preferintele romanilor, cu 29% din voturi. Repondentii viitoarelor sondaje pot fi selectati dupa criterii ca: varsta, sex sau mediu urban/rural.

In plus, SMS Survey implica un interval mai scurt de chestionare si costuri mai mici decat metodele conventionale. Lista de intrebari pusa la dispozitie este dinamica si tine cont de raspunsul primit la intrebarile predecente, creandu-se astfel profile separete pentru utilizatori. In medie pot fi trimise 7 intrebari pe studiu.

Pentru a demonstra potentialul acestui serviciu, Vodafone Romania a efectuat in data de 26 iunie un sondaj prin SMS, cu privire la echipa favorita a romanilor la castigarea Campionatului Mondial de Fotbal, editia Africa 2010. A fost utilizat un esantion de 2773 clienti Vodafone, reprezentativ la nivel national urban cu o marja de eroare de +/-1.9% si o rata de raspuns de 8%. Sondajul a fost realizat de Vodafone in parteneriat cu compania Brennan Research & Consultants.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×