Tastatura ABCDE, rival pentru QWERTY pe telefonul Lava Mobile B5 Alpha

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.518 ori
<b>Tastatura ABCDE, rival pentru QWERTY pe telefonul Lava Mobile B5 Alpha</b>Telefonul din imaginea de mai jos este cel putin bizar... El reuseste sa combine o incomoda tastatura ABCDE, cu un design rezonabil (ce aminteste de BlackBerry Bold) si specificatii modeste. Terminalul poarta numele de B5 Alpha si apartine celor de la...

Telefonul din imaginea de mai jos este cel putin bizar... El reuseste sa combine o incomoda tastatura ABCDE, cu un design rezonabil (ce aminteste de BlackBerry Bold) si specificatii modeste. Terminalul poarta numele de B5 Alpha si apartine celor de la Lava Mobile.

Nu putem confirma inca veridicitatea acestui handset, care ar putea fi doar un concept la urma urmei. Ce ni se pare suspect este faptul ca ecranul telefonului afiseaza numele operatorului Verizon Wireless (din SUA) si un simbol EV-DO, desi terminalul va fi vandut in India. In ce priveste OS-ul, acesta este un mister, dar interfata sa ne duce cu gandul la o versiune mai veche de Windows Mobile.

Dotarile lui B5 Alpha includ si un calendar indian, o aplicatie de messaging/IM (Nimbuzz), o camera de 2 megapixeli si un slot pentru carduri microSD. Telefonul va veni la pachet cu un card de 2 GB si va costa 95 de dolari. Din fericire, va exista si o varianta QWERTY pentru traditionalisti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×