Tastatura din Android L portată deja pe numeroase terminale, acum o puteți avea folosind o aplicație din Play Store

1.265 ori
<b>Tastatura din Android L portată deja pe numeroase terminale, acum o puteți avea folosind o aplicație din Play Store</b>Ieri scriam&nbsp;despre tastatura stock din Android L, care a fost deja portata pe numeroase terminale Android de către dezvoltatorii XDA. Azi aflăm că numărul de device-uri care o folosesc e deja destul de mare și că o putem avea chiar din Play...

Ieri scriam despre tastatura stock din Android L, care a fost deja portata pe numeroase terminale Android de către dezvoltatorii XDA. Azi aflăm că numărul de device-uri care o folosesc e deja destul de mare și că o putem avea chiar din Play Store.

Aplicația din Store e un port direct din Android L, fără modificări. Pur și simplu instalați softul ca orice aplicație din Google Play, accesați Settings apoi, dați click pe Language & Input (sau Keyboard, în funcție de ce terminal Android aveți) și schimbați tipul de culoare și design în zona Advanced Settings. Acolo veți alege "Material", adică Material Design, fundația limbajului de design pentru Android L.

Tastatura din Android L portată deja pe numeroase terminale, acum o puteți avea folosind o aplicație din Play Store

Pentru a nu va mai ține pe jar, aici e linkul către Play Store, iar viitoarele versiuni de aplicație vor adopta acest Material Design. Am mai spus-o și o repet: mă aștept ca în maxim o săptămână să avem și un ROM compilat cu Android L pe care îl instalăm pe terminalele noastre. Băieții de la CyanogenMod ar putea realiza premieră, deși cred că vor prefera să mai aștepte puțin, pentru a realiza un build complet.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×