Allview X1 Xtreme primește o actualizare de la Allview, care Îi duce performanțele peste Galaxy S5 În benchmarkuri

2.507 ori
<b>Allview X1 Xtreme primește o actualizare de la Allview, care Îi duce performanțele peste Galaxy S5 În benchmarkuri</b>Allview a oferit la acest final de săptămâna o actualizare software pentru telefonul Allview X1 Xtreme, apreciat de noi în recenzia sa. Chiar dacă nu e un update Android 4.4 KitKat, suntem pe drumul cel bun și e de apreciat faptul că Allview își...

Allview a oferit la acest final de săptămâna o actualizare software pentru telefonul Allview X1 Xtreme, apreciat de noi în recenzia sa. Chiar dacă nu e un update Android 4.4 KitKat, suntem pe drumul cel bun și e de apreciat faptul că Allview își dă silința să ne ofere bugfixuri și software îmbunătățit.

Direcția a fost confirmată în ultima vreme, când au fost promise actualizări la KitKat pentru modelele Viper i și Allview X2 Soul, pe care îl avem în teste. Update-ul lui X1 Xtreme are și un aspect interesant, de vreme ce un benchmark AnTuTu ne arată performante peste Samsung Galaxy S5 și Galaxy Note 3, după cum se vede în captura de mai jos. Allview X1 Xtreme a primit nota finală de 9.1 din 10 și am apreciat în special camera sa.

Allview X1 Xtreme primește o actualizare de la Allview, care Îi duce performanțele peste Galaxy S5 În benchmarkuri

Această cameră îi e superioară lui Galaxy S5 la capitolul captură foto de zi în multe momente și asta în condițiile în care S5 are o cameră excelentă. în plus, acest telefon are un preț cu 1000 de lei mai mic decât al flagshipului Samsung. Vă reamintesc că acest telefon vine cu un ecran Full HD de 5.5 inch, unul cu design aproape edge to edge, reprezentând 77.5% din zona sa frontală. Iată și o listă cu ce îmbunătățiri aduce actualizarea:

  1. Ajustări APN
  2. Adăugarea unei noi teme (BLISS)
  3. Corectare traduceri
  4. Implementare opțiune Național Roaming
  5. îmbunătățire stabilitate software
  6. Creștere performanță procesare

Aici găsit un tutorial pentru instalare, iar prețurile actualizate pentru X1 Xtreme le aveți într-o listă puțin mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×